SİYASET

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI İSTİFA ETTİ

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI İSTİFA ETTİ

 

AK Parti Yenişehir Gençlik Kolları Başkanı, Enes Çimen,Belediye Meclis Üyeliği Adaylığı nedeniyle görevinden istifa etti. 

 

Gençlik Kolları Başkanı Çimen yaptığı açıklamada 2021 yılından bu yana hizmet ettiği Ak Parti Diyarbakır Yenişehir İlçe Gençlik kolları başkanlığından 31 Mart 2024 yerel belediye Seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Olacağını duyurdu. 

 

Başkan Çimen yapmış olduğu açıklamasında makamların,mevkilerin gelip geçici olduğunu önemli olanın dava şuuruyla hizmet edip yola devam etmek olduğunu belirterek, "Büyük bir özveriyle çalıştığımız Teşkilatımızda bir üye değil de bir Aile olabilmek Mottomuzla,2021 yılından bu yana hizmet ettiğim Ak Parti Diyarbakır Yenişehir İlçe Gençlik kolları başkanlığından 31 Mart 2024 yerel belediye Seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Olacağımdan ötürü,Görevimden Bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Memleketim Olan Kadim Şehir Diyarbakır’ımıza hizmet etmekten Her zaman gurur ve onur duydum. 

Bana bu onuru ve gururu yaşatan öncelikle Genel Başkanımız ve Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a,İzmir Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel başkanımız Sn. Eyüp Kadir İnan’a,İl başkanımıza,Milletvekillerimize,Mkyk Üyelerimize ve birlikte çalıştığımız Teşkilatta ki arkadaşlarımıza tüm samimiyetimle teşekkür ederim. Davamıza her zaman bağlı kalıp,milletimiz ve şehrimiz için her zaman hizmet etmeye devam edeceğim. Rabbim Mahçup etmesin"dedi.

AdminAdmin